Definiera reglerna för videouppsikt

Videouppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad.

Visar vilka videor dina barn tittar på online på sina enheter, och du kan även se en snutt av varje video så att du vet om du behöver ta ett snack med dem.

Norton Family övervakar och registrerar barnets videoaktiviteter på följande videowebbplatser när de använder webbläsare och inte appar:

• YouTube

• Hulu (endast på Windows-datorer)

När dina barn tittar på YouTube-spellistan i Chrome på Android-telefonen eller -surfplattan, döljs adressfältet automatiskt. I det här fallet kan Norton Family inte övervaka och rapportera sådana enskilda videor på spellistan som separata aktiviteter. Så be dina barn att använda Norton Family-webbläsaren för sina surfaktiviteter på sina mobila enheter för att få ut mesta möjliga av Norton Family.

För att videoövervakning ska fungera korrekt, se till att Norton Family-tillägget är aktiverat i de webbläsare som ditt barn använder för att ansluta till Internet.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att visa eller uppdatera reglerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125230013
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 08/11/2019