Avinstallera Norton Device Security-produkten på Windows

I den här artikeln får du anvisningar om hur du avinstallerar Norton Device Security-produkten på en Windows-dator.

Läs: Avinstallera Norton Device Security på Mac för att manuellt avinstallera Norton Device Security på Mac.

När du kör verktyget Norton Remove and Reinstall avinstallerar du alla 1 Norton-produkter som för närvarande är installerade på Windows-datorn och sedan startar du om datorn.

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

1. Ladda ner verktyget Norton Remove and Reinstall.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I en del webbläsare sparas filen automatiskt på en standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

Du kan installera om produkten med installationsfilen som du laddade ner från Norton-kontot. Läs Ladda ner och installera Norton Device Security för mer information.

1Verktyget Norton Remove and Reinstall avinstallerar inte Norton Family från datorn. Om Norton Family är installerat, avinstallerar du det innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall. Läs Avinstallera Norton Family från enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15972972