Återställ oavsiktligt borttagna filer med hjälp av Norton Utilities Ultimate

Search and Recover gör det möjligt för dig att återställa många typer av förlorade filer genom att söka i den enhet du väljer.

Filer som tas bort med Norton Utilities Ultimates File Shredder-verktyg kan inte återställas.

Kör Search and Recover

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. Klicka på Verktygslåda > Återställ på den vänstra panelen.

3. Klicka på Search and Recover i fönstret Återställ.

4. Under Sökalternativ väljer du enheten som ska sökas igenom och platsen där filen ska sparas.

5. Välj något av följande:

• Använd SmartScan: Eliminerar irrelevanta och oanvändbara skräpfiler från sökningen.

• Använd Strong Scan: Utför en sökning på sektorsnivå och sätt samman data igen. Denna process ökar söktiden avsevärt.

6. Klicka på Sök.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138364648