Konfigurera inställningar i Norton AntiTrack-appen för Android-enheter

Inställningsmenyn i Norton AntiTrack-appen för Android-enheter innehåller olika alternativ för att anpassa appen. Alternativen inkluderar att låsa webbläsaren, ändra sökmotor, rensa surfdata osv. Följ anvisningarna nedan från inställningsmenyn för att använda en av dessa inställningar:

Webbläsarlås

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På Norton AntiTrack-startskärmen trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Tryck på Inställningar på skärmen som visas.

4. På skärmen Inställningar trycker du på Webbläsarlås.

5. På skärmen Webbläsarlås flyttar du reglaget för att aktivera Lösenkod.

6. På skärmen som visas anger du en lösenkod med fyra siffror och trycker på Sample alt text.

7. På skärmen Webbläsarlås trycker du på > bredvid Timer för lås för att ange hur länge webbläsaren ska vara låst.

Ändra sökmotor

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På Norton AntiTrack-startskärmen trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Tryck på Inställningar på skärmen som visas.

4. På skärmen Inställningar trycker du på Sökmotor.

5. På skärmen Sökmotor väljer du ett alternativ från listan för att ändra sökmotor (som är Google som standard).

Avancerade inställningar

Rensa surfdata

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På Norton AntiTrack-startskärmen trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Tryck på Inställningar på skärmen som visas.

4. På skärmen Inställningar trycker du på Avancerade inställningar.

5. På skärmen Avancerade inställningar trycker du på Rensa cookies och data.

På skärmen för avancerade inställningar har du även följande alternativ. Flytta på reglaget för att aktivera dem:

• Förhindra skärmdumpar: Tillåter dig att begränsa skärmdumpar vid surfning.

• Ladda ner utan att fråga: Tillåter dig att ladda ner innehåll via webbläsaren till systemets nedladdningsmapp utan en bekräftelseruta.

• Säker DNS över TLS: Tillåter dig att växla den DNS-server som används för surfning via Norton AntiTrack-webbläsaren

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230523114556193