Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen

En giltig prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din dator skyddad.

Datorn måste vara ansluten till internet för att kunna slutföra aktiverings- eller förnyelseprocessen.

Välj ett av följande sätt för att aktivera eller förnya din prenumeration:

Förnya Norton-skyddet

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Förnya eller Aktivera nu i Norton-produktens huvudfönster.

3. Om du ser fönstret prenumeration klicka på Köp en prenumeration.

4. Norton-produkterna eller förnyelsesidan granskar du ditt köp och sedan klickar du på Köp nu eller Prenumerera nu.

5. Logga in med dina konto-inloggningsuppgifter om du blir uppmanad.

6. Ange faktureringsinformation och gör din beställning. Se till att du har granskat din beställning innan du betalar.

7. Går köpet igenom blir din prenumeration automatiskt aktiverad eller förnyad. De dagar som återstår av din befintliga prenumeration läggs till i den nya prenumerationsperioden. Om du till exempel har 30 dagar kvar på din nuvarande prenumeration och skaffar en förnyelse på ett år får du skydd i 395 dagar.

Aktivera Norton-skydd med en produktnyckel

För att hitta produktnyckeln, se Hitta Norton-produktnyckeln.
  1. Öppna Norton Device Security.

2. Gör något av följande:

• Klicka på Aktivera nu i Norton-produktens huvudfönster för att aktivera din prenumeration.

• För att förnya din prenumeration, klicka på Hjälp i Norton-produktens huvudfönster, och under kontoinformation klickar du sedan på Ange produktnyckel.

3. Ange produktnyckeln som du har fått från Norton.

Om du är osäker på vilken produktnyckel du har är associerad till följer du anvisningarna på sidan Ladda ner och installera din Norton Device Security-produkt.

Om produktnyckeln inte fungerar, se Varför fungerar inte min produktnyckel?

Om du använder en produktnyckel kommer de återstående dagarna i den aktuella prenumerationen inte att läggas till i prenumerationen som är kopplad till den nya nyckeln.

4. Klicka på Nästa.

Vanliga aktiveringsfel

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v24808774
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 16/11/2021