Uppdatera Norton Family till den senaste versionen

För att Norton Family ska fungera optimalt behöver du ha den senaste programversionen av Norton Family på samtliga enheter som hör till ditt konto. Så länge du har en aktiv prenumeration kan du utan extra kostnad uppdatera till den senaste versionen. Om enheten är uppkopplad mot internet söker Norton Family regelbundet efter uppdateringar och kan automatiskt uppdatera till den senaste versionen. Om enheten däremot har varit offline en längre tid eller om det har varit problem med de automatiska uppdateringarna kan du uppdatera Norton Family manuellt med hjälp av följande anvisningar.

Enheten måste vara uppkopplad mot internet för att Norton Family ska uppdateras till den senaste versionen.

Windows

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj barnet som använder enheten.

3. Klicka på Lägg till enhet.

4. Välj Windows och klicka sedan på Nästa.

5. Gör något av följande:

• Om du vill lägga till denna enhet på ditt konto, välj Ja och klicka sedan på Ladda ner Norton Family-appen.

• Om du vil installera Norton Family på en annan enhet väljer du Nej och klickar på Skicka ett e-postmeddelande med nedladdningslänk och anger en e-postadress för att skicka en nedladdningslänk i ett e-postmeddelande. Öppna länken på den enhet där Norton Family ska installeras.

6. Klicka på eller kör den nedladdade installationsfilen.

Nortons nedladdningshanterare installerar automatiskt Norton Family på enheten.

7. Läs igenom licensavtalet och klicka sedan på Godkänn och installera.

Enheten länkas automatiskt till ditt konto.

8. Klicka på Fortsätt.

9. Klicka på Redigera i fönstret för tilldelning av enheter intill barnet som ska tilldelas enheten.

10. Klicka på loggar in som och välj kontot som barnet använder för att logga in på sin enhet. Om barnet använder flera användarkonton måste du välja alla dessa konton.

11. Klicka på Spara > OK.

Android

1. Tryck på appen i Google Play Store.

2. Tryck på Menu och tryck sedan på My apps & games.

3. Sök efter föräldrakontrollappen Norton Family och tryck sedan på Uppdateringar.

iOS

1. Tryck på App Store-appen och tryck sedan på fliken Updatera längst ner till höger på skärmen.

2. Sök efter meddelanden om Norton Family-föräldrakontroll och tryck sedan på Uppdatera under Väntande uppdateringar.

3. Tryck på Installera och följ anvisningarna på skärmen för att installera en profil och konfigurera begränsningar. Du måste installera en profil för att Omedelbar låsning ska fungera på iOS-enheter. Mer information finns i Konfigurera Norton Family på ditt barns iPhone eller iPad.