Lösa problem med profilinstallation

Använd informationen nedan för att lösa eventuella problem som du lägger märke till under installationen av profilen på barnets enhet.

Det här meddelandet visas om en annan MDM-profil redan har installerats på enheten. Följ dessa steg för att ta bort den befintliga profilen och lägga till Symantecs profil.

• Öppna appen Inställningar.

• Tryck på Allmänt > och tryck sedan på Enhetshantering eller Profil > Hantera profil.

• Tryck på den befintliga profilen och ta bort den.

• Öppna föräldrakontrollappen Norton Family.

• Tryck på menyikonen och sedan på Installera profil och följ anvisningarna på skärmen.

Detta inträffar om MDM-servern är nere eller inte svarar på begäranden på grund av problem med anslutningsbarheten. Försök igen om en stund genom att följa dessa steg:

• Öppna föräldrakontrollappen Norton Family.

• Tryck på menyikonen och sedan på Installera profil och följ anvisningarna på skärmen.

Kontrollera din internetanslutning och försök att följa dessa steg igen:

• Öppna föräldrakontrollappen Norton Family.

• Tryck på menyikonen och sedan på Installera profil och följ anvisningarna på skärmen.

Norton Family-servern kanske inte är tillgänglig just nu. Försök att installera profilen igen om en stund.

• Öppna föräldrakontrollappen Norton Family.

• Tryck på menyikonen och sedan på Installera profil och följ anvisningarna på skärmen.

Om du ser en tom skärm i appen Inställningar kan du försöka att installera profilen med hjälp av dessa steg:

• Öppna föräldrakontrollappen Norton Family.

• Tryck på menyikonen och sedan på Installera profil och följ anvisningarna på skärmen.

Detta kan hända på grund av back-end-problem som till exempel:

• Certifikatet är inte kopplat till miljön

• Profillistan stämmer inte överens med miljön

• Den befintliga MDM-profil strider mot den nya.

Försök att installera profilen igen om en stund.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v120880406
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 18/07/2019