Stille inn Norton til å spore svindel- eller nettfiskingsnettsteder på Mac-maskiner

Nortons enhetssikkerhet inkluderer Safe Web for å analysere nettsteder når du surfer ved hjelp av Firefox, Safari eller Chrome. Funksjonen rangerer nettsikkerheten og varsler deg når den oppdager bedragerske nettsteder eller nettfiskings-nettsteder. Safe Web bidrar til å beskytte deg mot nettkriminelle som setter opp falske nettsteder, for eksempel illegitime shoppingnettsteder, for å få deg til å legge inn økonomisk eller personlig informasjon

Aktivere og konfigurere Safe Web-alternativer

Du kan bare aktivere og konfigurere Safe Web-alternativer på Mac OS X 10.9 eller tidligere versjoner.

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

3. Klikk på Safe Web i den venstre ruten og forsikre deg om at du kan slå på Safe Web.

4. Klikk på innstillingsikonet på raden Safe Web og konfigurer følgende alternativer etter behov:

• Forbedre søkemotorresultater for å vise nettstedsvurderinger i søkeresultatene.

• Vis en advarsel når du besøker et skadelig nettsted.

• Blokker skadelige nettsteder.

• Aktiver Beskyttelse mot nettfisking for å analysere sikkerhetsnivået på nettstedet du besøker.

• Send den fullstendige URL-adressen til Norton for videre analyse når et mistenkelig nettsted oppdages.

Aktiver Norton Safe Search som standard søkemotor

I tillegg kan du angi Nortons hjemmeside som standard hjemmeside.

1. Åpne nettleseren og klikk på ikonet for Safe Web-utvidelsen.

2. Klikk på innstillingsikonet i popup-meldingen for Safe Web som åpnes.

3. På Innstillinger-siden i nettleseren merker du av for Aktiver Norton Safe Search som standard søkemotor.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6161673
Operativsystem: mac_os_x