Lær mer om teknisk støtte-svindel og hvordan du unngår dem

Norton er et pålitelig navn innen nettsikkerhet for forbrukere. Dessverre ønsker hackere og svindlere å dra nytte av tilliten vi har etablert, ved å bruke navnet vårt og merkevaren vår på en bedragersk måte for å prøve å lure og bedra forbrukere. Hvis du vil lære mer om denne typen svindel, kan du lese Svindel som involverer bedragersk bruk av Norton-merkevare.

Bedragerske bedrifter benytter seg av teknisk støtte-svindel ved å late som om de er leverandører av programvarestøtte og hevde at de tilbyr støtte på vegne av populære teknologiselskaper. De oppretter falske nettsteder, sender svindel-e-post, tilbyr kostnadsfrie sikkerhetssøk for å overbevise deg om at datamaskinen din er infisert og trenger reparasjon.

Hvis du vil lære mer om teknisk støtte-svindel, kan du lese Slik kan du identifisere og unngå teknisk støtte-svindel.

Hvis du mistenker at du allerede har blitt utsatt for svindel, kan du lese Dette må du gjøre hvis du har blitt utsatt for svindel.

Video