Respondere på App Advisors oppdagelser i Norton 360 for Android

App Advisor analyserer appene du har installert fra Google Play basert på ulike sikkerhets- og personvernkriterier. Deretter gir den en oversikt over potensielle risikoer forbundet med de appene. Vi anbefaler at du leser appinformasjonen før du vurderer om du skal klarere eller avinstallere appen fra enheten.

Basert på anbefalingen kan du deretter klarere eller avinstallere appen.

Rapportere et falskt positivt resultat til Norton for datainnsamlingsapper og potensielt risikable apper

Hvis du tror at Norton feilaktig har avdekket en app som risikabel eller mistenkelig og ønsker å melde fra om det til oss, følger du fremgangsmåten nedenfor:

1. Start Norton 360-appen.

2. Trykk på Sikkerhet og deretter på App-sikkerhet.

3. Under Apper som samler inn data og Potensielt risikable apper trykker du på appen du vil rapportere til Norton.

4. Trykk på ikonet report_issue øverst til høyre, og deretter Rapporter et problem.

5. Under Hva slags problem har du? (påkrevd) trykker og velger du alternativet fra rullegardinlisten. Hvis problemtypen ikke er oppført på rullegardinlisten, har du mulighet til å beskrive problemet i beskrivelsesdelen.

6. Trykk på Send.

7. I sikkerhetsvarselet trykker du på Ok.

Nortons mobile team analyserer appen og oppdaterer personvernskåren.

8. Du kan velge å klarere appen, slik at Norton kan legge den til den klarerte listen. Trykk på appen du vil klarere, og deretter trykker du på Klarer app.

Hvis du ikke klarerer appen etter å ha gjennomgått personvernsrapporten, må kanskje avinstallere den. Hvis du vil avinstallere en app, trykker du på appen og deretter på Avinstaller

Respondere på App Advisors oppdagelser av skadeprogramapper

Vi anbefaler at du avinstallerer appene som er oppført under kategorien Skadeprogramapper. Hvis du tror at Norton feilaktig har avdekket en app som risikabel eller mistenkelig og ønsker å melde fra om det til oss, følger du fremgangsmåten nedenfor:

1. Hvis du har mottatt et varsel fra Norton om skadeprogram, trykker du på Ikke skadeprogram? i varselmeldingen. Så går du til trinn 5.

Malware_alert
  2. Hvis du har lukket varselet om skadeprogram, starter du Norton 360-appen.

3. Trykk på Sikkerhet og deretter på App-sikkerhet.

4. Under Skadeprogramapper trykker du på Rapporter.

report
  5. I skjermbildet Rapporter falsk positiv, under App eller fil, velger du appen du vil rapportere til Norton.

6. I beskrivelsesdelen må du beskrive og begrunne hvorfor du tror at den oppdagede appen ikke er et skadeprogram.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230714120802209
Operativsystem: Android
Sist endret: 26/02/2024