Angi grenser for Videoovervåkning

Videoovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Viser en liste over videoer som barna ser på online via enhetene sine. Du kan til og med se klipp fra hver video, så du vet når det er på tide med en alvorsprat.

Norton Family overvåker og rapporterer videoaktivitetene til barnet på følgende nettsteder for videotjenester, men bare når de vises i nettlesere og ikke i apper:

• YouTube

• Hulu (kun på Windows-datamaskiner)

Når barna dine ser på videoer fra YouTube-spillelister i Chrome på en Android-telefon eller et Android-nettbrett, skjules adresselinjen automatisk. I slike tilfeller kan ikke Norton Family overvåke og rapportere disse videoene som separate aktiviteter. Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

For at videoovervåking skal fungere riktig, må du sørge for at Norton Family-utvidelsen er aktivert i nettleserne som barnet ditt bruker til å koble til Internett.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre for å vise eller oppdatere grenser.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125230013
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 09/07/2019