Finne versjonsnummeret til Nortonprodukt

Hvis du vil oppgradere Norton-produktet eller ønsker å snakke med kundestøtteavdelingen, må du vite det fullstendige versjonsnummeret til Norton-produktet som er installert på datamaskinen. Dette hjelper deg å få riktig løsning av problemene dine.

Norton enhetssikkerhet for Windows

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Hjelp i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. Gå til vinduet Hjelpesentral og klikk på Om under Generell informasjon.

Norton enhetssikkerhet for Mac

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Hjelp og deretterOm i Norton-produktets hovedvindu.

Versjonen til Norton-produktet vises i vinduet Om.

Norton 360 for Mobile

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen og gjør ett av følgende, avhengig av operativsystemet ditt:

• Android: Trykk på Innstillinger > Om.

• iOS: Trykk på Om.

På skjermen Om , versjonen av Norton-produktet.

Norton Family

Windows

1. Klikk på Norton Family-ikonet i varslingsområdet, og klikk deretter på Om Norton Family.

2. Norton Family-versjonen vises på skjermen Om.

Android

1. Start applikasjonen Norton Family på startskjermen.

2. Gjør ett av følgende:

• I Norton Family foreldremodus, øverst til venstre på skjermen, trykker du på de tre strekene og deretter på Om.

• I Norton Family barnemodus, øverst til venstre på skjermen, trykker du på barneavataren og deretter påOm.

3. Norton Family-versjonen vises på skjermen Om.

iOS

1. Start applikasjonen Norton Family på startskjermen.

2. Gjør ett av følgende:

• I Norton Family foreldreappen, øverst til venstre på skjermen, trykker du på de tre strekene og deretter på Om.

• I Norton Familys hjelpeapp, øverst til høyre på skjermen, trykker du på de tre strekene, og deretter på Om Norton Family.

3. Norton Family-versjonen vises på skjermen Om.

Norton Password Manager

Android eller iOS

1. Start appen Norton Password Manager på startskjermen.

2. Logg på hvelvet når du blir bedt om det.

3. I appen Password Manager, øverst til venstre på skjermen, trykker du på de tre strekene og deretter på Om.

4. Password Manager-versjonen vises på skjermen Om.

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Åpne Norton Utilities-produktet.

2. Klikk på hjelpeikonet øverst til høyre på skjermen.
  3. Klikk på Om Norton Utilities Premium eller Om Norton Utilities Ultimate.

4. Versjonen til Norton Utilities-produktet vises i vinduet Norton.

Norton Secure VPN

Windows

1. Åpne Norton Secure VPN

2. Klikk på ikonet Innstillinger øverst på skjermen.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på fanen Om for å vise versjonen av Norton Secure VPN.

Mac

1. Åpne Norton Secure VPN

2. Klikk på hjelpikonet nederst til venstre på skjermen og klikk på Om.

3. Versjonen til Norton Secure VPN-produktet vises i vinduet Om .

Android eller iOS

1. Åpne Secure VPN fra hjemmeskjermen.

2. I appen Secure VPN, øverst til venstre på skjermen, trykker du på de tre strekene og deretter på Om.

3. Secure VPN-versjonen vises på skjermen Om.

Norton AntiTrack

Windows

1. Høyreklikk på Norton AntiTrack-ikonet i varslingsområdet, og klikk deretter på Om.

2. Norton AntiTrack-versjonen vises på skjermen Om.

Mac

1. Åpne Norton AntiTrack-appen.

2. Klikk på Norton AntiTrack på menylinjen og deretter på Om Norton AntiTrack.

3. Norton AntiTrack-versjonen vises på skjermen Om.