Identifisere Norton-tjenesten på enheten

Du kan identifisere Norton-tjenesten som er installert på enheten din, ved å sjekke listen over programmer.

Hvis du har tilbakekalt en lisens fra en enhet, fjernes enheten fra Norton-kontoen, og tjenestestatusen vises som prøveperiode. Hvis du vil vite mer om hvordan du overfører lisenser, kan du lese Overføre Norton-beskyttelsen fra en enhet til en annen enhet.

Identifisere Norton-tjenesten på Windows

1. På Windows-oppgavelinjen gjør du ett av følgende:

• I Windows 7 klikker du på Start > Alle programmer.

• Gå til skjermen Start i Windows 8 eller nyere.

I listen som vises, ser du hvilke Norton-tjeneste som er installert på datamaskinen. Hvis for eksempel Norton Security er installert, ser du Norton Security på programlisten.

2. Hvis du vil finne enhetsnavnet eller versjonsnummeret til Norton Security-tjenesten, åpner du Norton-produktet og klikker på Hjelp. Deretter går du til Generell informasjon og klikker på Om.

3. Hvis du vil finne versjonsnummeret til tjenesten Norton Secure VPN, høyreklikker du på Secure VPN-ikonet på oppgavelinjen og klikker på ikonet Innstillinger. Deretter klikker du på Om.

Identifisere Norton-tjenesten på Mac

Høyreklikk på Norton-ikonet på Mac-menylinjen.

Du ser hvilken Norton-tjeneste som er installert på datamaskinen, øverst på hurtigmenyen som vises. Hvis du f.eks. har Norton Security installert, står det Åpne Norton Security øverst på menyen.

Hvis du vil vite hvordan du finner versjonsnummeret til Norton-tjenesten, ser du Finne versjonen til Norton-tjenesten for Mac.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v70307370
Operativsystem: Windows, Mac