Blokkere eller oppheve blokkering av annonsesporing

Hver mobilenhet har en unik annonse-ID som kan brukes til å spore detaljene dine slik som navn, adresse og alder. Annonse-ID-er kan brukes av app-utviklere for å opprette målrettede annonser som er relevante for deg. Annonsesporingsfunksjonen i Norton Secure VPN blokkerer målrettede annonser.

Et lite antall nettsteder krever at Blokkering av annonsesporing er deaktivert for at de skal kunne fungere. Hvis du stoler på disse nettstedene kan du tillate annonsesporing.

Blokkere eller oppheve blokkering av annonsesporing

1. Åpne Norton Secure VPN

2. Trykk på ikonet Blokkering av annonsesporing.

3. Bruk bryteren Blokker annonsesporing for å blokkere eller oppheve blokkering av annonsesporing.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122899
Operativsystem: Windows, macos, Android, iOS
Sist endret: 08/11/2019