Endre geografisk plassering i Norton Secure VPN

Som standard vil Norton Secure VPN automatisk registrere det optimale datasenteret basert på hvor du befinner deg. Du kan endre den valgte regionen manuelt fra plasseringsinnstillinger.

Endre region på Android eller iOS

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Trykk på plasseringsikonet nederst på skjermen.

3. På skjermen Områder velger du ønsket geografisk område fra listen.

Endre region på Windows eller Mac ved å bruke appen Norton Secure VPN

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på den stasjonære PC-en.

2. I VPN-område velger du ønsket geografisk område fra rullegardinlisten.

Endre region på Windows eller Mac ved å bruke Norton

1. Start Norton.

I vinduet Min Norton klikker du på rullegardinpilen ved siden av Secure VPN og klikker på VPN-region.

2. I vinduet VPN-regioner velger du ønsket geografisk region fra listen.

Video: Komme i gang med Norton Secure VPN