Nortons hjemmeside

Hvorfor viser nettleserens standard startside Nortons hjemmeside?

Standard startside og nye faner i nettleseren har endret seg da du samtykket til å sette Nortons hjemmeside som standard startside. Under installasjon av Norton ble du bedt om å legge til Norton-utvidelsene i nettleseren. I tillegg ble du spurt om å sette Nortons hjemmeside som startside i nettleseren.

Nortons hjemmeside gir deg en bedre søkeopplevelse på nettet. Den bruker Norton Safe Search funksjonen til å generere søkeresultatene. Når du søker på Internett ved hjelp av Norton Safe Search, bruker den Ask.com til å generere søkeresultatene. Norton Safe Search oppgir webområdesikkerhet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene. Den rangerer søkeresultatene basert på webområdesikkerhet og Norton-rangering.

Den bruker Norton Safe Search-funksjonen for å gi deg søkeforslag når du har skrevet inn noen få bokstaver av søkebegrepet.

Nortons hjemmeside støttes i følgende nettlesere:

• Internet Explorer (versjon 8.0 eller nyere)

• Firefox (nyeste versjon og de to foregående)

• Chrome (nyeste versjon)

• Safari (kun på Mac-datamaskiner)

Du kan bruke Norton Safe Search, selv om du har deaktivert Password Manager-funksjonen i Norton.

Hvis du ikke vil ha Nortons hjemmeside til å være standard startside, trykk deg igjennom delene under for å finne ut hvordan du endrer startside og innstillinger for nye faner i nettleseren.

Konfigurere Nortons hjemmeside

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Internett-sikkerhet i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Leserutvidelser.

På siden Nettleserbeskyttelse klikker du på utvidelsen for Nortons hjemmeside og følger instruksjonene på skjermen.

Deaktivere Nortons hjemmeside i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I alternativet Innstillinger går du til Flere verktøy og klikker på Utvidelser

4. Gå til siden Utvidelser, og hvis Nortons hjemmeside for Chrome er aktivert, fjerner du avmerkingen for alternativet Aktivert.

5. Start Google Chrome på nytt.

Deaktivere Nortons hjemmeside i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klikk på Tillegg på Firefox-menyen.

3. Gå til fanen Utvidelser og klikk på Nortons hjemmeside for Firefox.

4. Hvis Nortons hjemmeside for Firefox er nedtonet, klikker du på Aktiver.

5. Start Mozilla Firefox på nytt.

Norton Safe Search-funksjonen er bare tilgjengelig i enkelte regioner, inkludert Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Nederland, Norge, Spania, Sverige, Sveits, USA og Storbritannia.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v107184509
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019