Beheerdersaccounts in standaardgebruikersaccounts wijzigen voor Norton Family op Windows

Als uw kind een nieuwe Windows-gebruikersaccount maakt en zich op de computer aanmeldt met dit account, kan Norton Family de activiteiten van uw kind niet volgen. Als u het maken van nieuwe Windows-gebruikersaccounts wilt voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het kind een standaardgebruikersaccount heeft.

Als de Windows-gebruikersaccount van uw kind over beheerdersrechten beschikt, moet u deze account in een standaardgebruikersaccount wijzigen.