De Norton 360-app op uw mobiele apparaat activeren

Met een geldig Norton-abonnement is uw beveiliging altijd up-to-date. Om ervoor te zorgen dat u alle Norton-functies kunt blijven gebruiken en uw apparaat beveiligd blijft, moet u uw abonnement activeren of verlengen voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

Uw apparaat moet een verbinding hebben met internet om de activerings- of verlengingsprocedure uit te voeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722273
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 26/07/2021