Internet Security configureren met de Norton UWP-app op Windows

Dankzij de Internet Security-extensie kunt u veilig op internet surfen, zoeken en winkelen in uw Edge-browser. De extensie helpt u uw apparaat en persoonlijke gegevens te beschermen tegen online scams, frauduleuze websites en schadelijke links die ransomware, trojans en andere online bedreigingen installeren. Op basis van deze analyse biedt Internet Security beveiligingsclassificaties voor alle websites, nog voordat u ze bezoekt.

Wanneer u op internet zoekt met behulp van de Edge-browser, toont Norton pictogrammen met de Norton-beoordeling naast de zoekresultaten. Met behulp van de pictogrammen voor siteclassificatie kunt u zien of een website schadelijk is voordat u deze bezoekt.

Internet Security configureren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Internet Security op Configureren.

U wordt omgeleid naar de Microsoft Store om de Internet Security-extensie voor de Edge-browser te installeren.

3. Klik op Downloaden en installeer de Internet Security-extensie via Microsoft Store.

4. Wanneer u een melding ontvangt van de Edge-browser, selecteert u Inschakelen.

5. Als u de melding niet ontvangt, gaat u naar Mijn Norton > Internet Security en klikt u op Inschakelen.

Om tijdens het surfen in de Edge-browser veilig te blijven, raden we u aan de Edge-browser te openen via de Norton Security Protection- of Norton Security On-the-Go-app. Ga naar Mijn Norton > Internet Security en klik op Openen.

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.