Bericht: 'De Norton-extensie voor de browser kan niet communiceren met de Norton Security-toepassing' op Mac

Als u dit probleem wilt oplossen, moet de nieuwste versie van Norton op uw Mac zijn geïnstalleerd.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

Klik op Openen als u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op LiveUpdate.

3. Sluit alle programma's af en start uw Mac opnieuw op wanneer LiveUpdate is voltooid.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Verouderde Norton-extensies handmatig verwijderen

• Afhankelijk van uw browser selecteert u een van de volgende opties:

STAP 3

Norton-extensies inschakelen in uw browser

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Instellingen en vervolgens op Safe Web.

3. Klik naast de naam van uw browser op het pijltje om de pagina van de Norton-extensie in uw browser te openen.

4. Volg de instructies op het scherm om de Norton-extensies te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v116851442
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 20/11/2019