Uw Password Manager-gegevens exporteren

U kunt uw Password Manager-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel, of wanneer u uw Password Manager-gegevens naar een nieuwe computer overzet. Het wachtwoord van uw kluis kan niet opnieuw worden ingesteld. Het is dus raadzaam regelmatig een back-up te maken van uw safegegevens. Wanneer u de automatische back-upfunctie inschakelt, worden er automatisch back-ups van uw safe gemaakt en lokaal opgeslagen op uw apparaat.

Wanneer uw product verloopt, kunt u de Password Manager-gegevens ophalen.

In Norton Password Manager is het exporteren van NPM-bestanden (Norton Password Manager) niet toegestaan.

Uw Password Manager-gegevens exporteren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Online veiligheid in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Klik op de tab Importeren/exporteren.

5. Selecteer in het deelvenster Exporteren de bestandsindeling.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

• Back-upindeling voor Password Manager - DAT-bestand

Als u de back-up van uw gegevens extra wilt beveiligen met een wachtwoord, moet u het wachtwoord typen en bevestigen.

• Zonder opmaak - CSV-bestand (alleen aanmeldingen en opmerkingen)

U kunt de back-ups van uw safe oproepen via My Documents\Norton Password Manager Backups\<Norton-accountnaam>.

6. Klik op Exporteren.

7. Voer in het venster Wachtwoord voor Password Manager valideren uw safewachtwoord in om uw Password Manager-gegevens te exporteren.

8. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Video: Password Manager-gegevens exporteren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5466274_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/08/2018