Uw Norton Family-abonnement activeren of verlengen

Om ervoor te zorgen dat u Norton Family kunt blijven gebruiken en uw kinderen beschermd blijven, moet u uw abonnement activeren of verlengen voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

U kunt een abonnement aanschaffen of een nieuwe productsleutel invoeren die u al heeft gekocht om Norton Family te verlengen.

Een abonnement aanschaffen

U kunt gedurende uw proef- of abonnementsperiode een abonnement aanschaffen via de Norton Family-website, via de Norton Family-app voor ouders voor Android en iOS, of via de verlengingsmail die u van Norton heeft ontvangen.
  1. Open uw Norton Family-app of de verlengingsmail.

Als Norton Family op geen van uw apparaten is geïnstalleerd, kunt u zich via de Norton Family-website aanmelden.

2. Klik op Nu verlengen en volg de instructies om veilig af te rekenen.

Een productsleutel invoeren

1. Meld u aan bij Norton Family.

2. Als uw abonnement is verlopen, klikt u in de abonnementswaarschuwing op Ik heb een sleutel.

Als uw abonnement bijna is verlopen, klikt u op het vak met de productsleutel onderaan de pagina.

3. Voer de productsleutel van 25 tekens in die u van Norton heeft ontvangen.

Als u een productsleutel gebruikt, worden de resterende dagen van uw huidige abonnement niet toegevoegd aan het abonnement waaraan de nieuwe sleutel is gekoppeld.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125264715