Norton Secure VPN-opties configureren

Norton Secure VPN zorgt dat uw online identiteit en activiteiten anoniem blijven, ongeacht waar u internet gebruikt. Het is een VPN (Virtual Private Network) dat uw gegevens versleutelt. Uw online activiteiten en locatie worden niet bijgehouden in een logboek. Met Norton Secure VPN kunt u verschillende opties van uw Norton-product configureren.

Uw regio wijzigen op Android of iOS

1. Open de Norton Secure VPN-app.

2. Tik op het locatiepictogram onderaan het scherm.

3. Selecteer in het scherm Regio's de gewenste regio in de lijst.

Ad Trackers blokkeren vinden

1. Start Norton.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Secure VPN op Inschakelen.

Klik op het omlaagwijzende pijltje naast Secure VPN en klik op Reclametracking.

3. Verplaats in het venster Reclametracking de schuifregelaar om Ad Trackers blokkeren in te schakelen.

Als Norton Secure VPN niet is ingeschakeld, kunt u Ad Trackers blokkeren niet inschakelen.

Video: Aan de slag met Norton Secure VPN