De huisregel voor toezicht op zoeken instellen

Toezicht op zoeken wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en tablets, evenals iPhone en iPad.

Toezicht op zoeken laat u de woorden, termen en woordcombinaties zien waarnaar uw kinderen zoeken op hun apparaat, waardoor u inzicht krijgt in hun interesses en u hen kunt beschermen tegen ongepaste inhoud. U kunt ook zoekfilters in populaire browsers inschakelen om te voorkomen dat expliciete inhoud voor volwassenen in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Norton Family bewaakt en registreert de zoekactiviteiten van uw kinderen op populaire zoekmachines zoals Google, Bing, YouTube, Ask, en Yahoo.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125229935
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/11/2019