Scanresultaten van Norton Apparaatbeveiliging of andere beveiligingupdates op uw pc bekijken

U kunt scanresultaten van Norton Apparaatbeveiliging, beveiligingsupdates en andere taken bekijken zodat u inzicht krijgt in beveiligingsgebeurtenissen die op uw pc zijn gedetecteerd.

Recente scanresultaten van Norton Apparaatbeveiliging bekijken

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Geschiedenis.

3. In het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert u de categorie om de beveiligingsgebeurtenissen op te filteren in de vervolgkeuzelijst Weergeven. Selecteer bijvoorbeeld Quarantaine om alleen de beveiligingsgebeurtenissen weer te geven die gerelateerd zijn aan de functie Quarantaine.

4. Klik op een item om de details over de activiteit en de aanbevolen actie te bekijken.

5. Dubbelklik op een rij of selecteer Meer opties om het venster Geavanceerde details van Beveiligingsgeschiedenis of Bestandsinformatie te openen.

In deze vensters kunt u gedetailleerdere informatie over een activiteit bekijken en indien nodig actie ondernemen.

6. Klik op Lijst wissen of Vermeldingen wissen om de lijst te wissen.