Uw Norton-apparaatbeveiliging overdragen naar een nieuw apparaat

Uw Norton-abonnment wordt geleverd met een beperkt aantal licenties waarmee u verschillende apparaten kunt beschermen. Als al uw licenties in gebruik zijn, kunt u een licentie van een ongebruikt apparaat overdragen en op een nieuw apparaat installeren. Volg de onderstaande instructies om een licentie over te dragen en daar een nieuw apparaat mee te beschermen.

Video: Uw Norton-bescherming overdragen

Uw Norton-beveiliging overdragen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Identificeer op de pagina Apparaatbeveiliging het apparaat dat u niet langer wilt beschermen.

Het apparaat moet worden weergegeven met een groene of oranje status. Als het apparaat dat u niet meer gebruikt wordt weergegeven met een rode of grijze (inactieve) status, kunt u de licentie voor dat apparaat niet vrijgeven. In dat geval moet u eerst de problemen met dit apparaat oplossen voordat u de licentie kunt vrijgeven.

3. Klik op de drie puntjes onder het apparaat.

4. Klik vervolgens op Licentie beheren in het menu dat verschijnt.

5. Op de pagina Apparaten beheren kunt u het volgende doen:

• Onder Wat wilt u doen klikt u op Norton verwijderen.

• Klik op Volgende.

6. Klik in het geopende venster Norton verwijderen op Ja.

7. Selecteer een van de volgende opties op de pagina Op nieuw apparaat installeren en klik vervolgens op Volgende :

• Klik op Nu installeren om Norton-apparaatbeveiliging op het huidige apparaat te installeren.

• Klik op Link verzenden om Norton-apparaatbeveiliging op een ander apparaat te installeren.

8. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Veel Norton-gebruikers hebben hun oplossing voor dit probleem op ons communityforum gedeeld. Zie oplossingen van gebruikers voor het overzetten van Norton in de Norton Community.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73856951
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 12/09/2019