Handmatig de geografische locatie wijzigen in Norton VPN

Norton VPN kiest standaard het optimale regionale datacenter op basis van uw locatie. U kunt de geselecteerde regio handmatig wijzigen in de locatie-instellingen.

Kies een van de volgende opties om de geografische regio handmatig te wijzigen (afhankelijk van het besturingssysteem):

Windows

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan uw Norton-product en ga naar Instellingen of ga naar Help > Info.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton Secure VPN (versie 6.x en lager)

1. Open de Norton Secure VPN-app op uw bureaublad.

2. Klik in het venster VPN-regio op de vervolgkeuzelijst om het venster VPN-regio te openen.

3. Selecteer in het venster VPN-regio de gewenste geografische locatie in de lijst.

Norton Secure VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open Norton Secure VPN op uw bureaublad.

2. Klik op het Norton-dashboard op het tabblad Verbinding op Locatie wijzigen naast Snelste locatie.

3. Selecteer in het venster VPN-regio de gewenste geografische locatie in de vervolgkeuzelijst.

Norton 360 (versie 22.x en lager)

1. Open Norton 360.

Klik in het venster Mijn Norton op de vervolgkeuzepijl naast Secure VPN en klik op VPN-regio.

2. Selecteer in het venster VPN-regio de gewenste geografische locatie in de vervolgkeuzelijst.

Norton 360 (versie 24.x en hoger)

1. Open Norton 360.

2. Klik op het Norton-dashboard op Privacy aan de linkerkant van het venster.

3. Klik in het venster Privacy onder Secure VPN op Openen.

4. Klik in het venster Secure VPN op het tabblad Verbinding op Locatie wijzigen.

5. Selecteer in het scherm VPN-locatie wijzigen de gewenste geografische locatie in de keuzelijst.

Norton VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open Norton VPN op uw bureaublad.

2. Selecteer op het Norton-dashboard in de vervolgkeuzelijst de gewenste geografische regio.

Mac

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan uw Norton-product en ga naar Instellingen of ga naar Help > Info.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton Secure VPN (versie 2.x en lager)

1. Open de Norton Secure VPN-app op uw bureaublad.

2. Klik in het venster VPN-regio op de vervolgkeuzelijst om het venster VPN-regio te openen.

3. Selecteer in het venster VPN-regio de gewenste geografische locatie in de lijst.

Norton Secure VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open Norton Secure VPN op uw bureaublad.

2. Klik op het Norton-dashboard op het tabblad Verbinding op Locatie wijzigen naast Snelste locatie.

3. Selecteer in het venster VPN-regio de gewenste geografische locatie in de vervolgkeuzelijst.

Norton 360 (versie 8.8.x en lager)

1. Open Norton 360.

Klik in het venster Mijn Norton op de vervolgkeuzepijl naast Secure VPN en klik op VPN-regio.

2. Selecteer in het venster VPN-regio de gewenste geografische locatie in de vervolgkeuzelijst.

Norton 360 (versie 24.x en hoger)

1. Open Norton 360.

2. Klik op het Norton-dashboard op Privacy aan de linkerkant van het venster.

3. Klik in het venster Privacy onder Secure VPN op Openen.

4. Klik in het venster Secure VPN op het tabblad Verbinding op Locatie wijzigen.

5. Selecteer in het scherm VPN-locatie wijzigen de gewenste geografische locatie in de keuzelijst.

Norton VPN (versie 24.x en hoger)

1. Open Norton VPN op uw bureaublad.

2. Klik op het Norton-dashboard op de vervolgkeuzelijst en selecteer de gewenste geografische regio.

Android

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan de Norton-app en tik op het Menu-pictogram > Instellingen > Info.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton Secure VPN (versie 3.x en lager)

1. Start Secure VPN.

2. Tik op het locatiepictogram onderaan het scherm.

3. Selecteer in het scherm Regio de gewenste geografische regio in de lijst.

Norton 360 (versie 5.x en hoger)

1. Start Norton 360.

2. Tik op Privacy onderaan het scherm.

3. Tik in het scherm Privacy op VPN.

4. Tik in het scherm Privacy op de vervolgkeuzelijst naast Snelste locatie.

5. Selecteer in het scherm Snelste locatie de gewenste geografische regio in de lijst.

Norton VPN (versie 4.x en hoger)

1. Start Norton VPN.

2. Tik in het scherm Norton Secure VPN op de vervolgkeuzelijst naast Snelste locatie.

3. Selecteer in het scherm Snelste locatie de gewenste geografische regio in de lijst.

iOS

Wilt u het versienummer van uw Norton-product achterhalen, open dan de Norton-app en tik op het Menu-pictogram > Info.

Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

Norton Secure VPN (versie 3.x en lager)

1. Start Secure VPN.

2. Tik op het locatiepictogram onderaan het scherm.

3. Selecteer in het scherm Regio de gewenste geografische regio in de lijst.

Norton 360 (versie 2.x en hoger)

1. Start Norton 360.

2. Tik in het scherm Norton Secure VPN op de vervolgkeuzelijst naast Snelste locatie.

3. Selecteer in het scherm Locatie wijzigen de gewenste geografische regio in de vervolgkeuzelijst.

Norton VPN (versie 4.x en hoger)

1. Start Norton VPN.

2. Tik in het scherm Norton Secure VPN op de vervolgkeuzelijst naast Snelste locatie.

3. Selecteer in het scherm Locatie wijzigen de gewenste geografische regio in de vervolgkeuzelijst.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122893
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 16/07/2024