Uw Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren

Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren op Windows

Voor China, Japan en Korea: als uw Norton-product niet bij uw account is geregistreerd, raadpleeg dan de bevestigingsmail van de aanschaf waarin de productsleutel en de downloadlink voor uw Norton-product staan vermeld. Volg de instructies op het scherm nadat de installatie is voltooid om een account te maken voor installatie op meer apparaten.

1. Ga naar my.Norton.com en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.
  2. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton. Klik vervolgens op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.
  3. Als u een installatie uitvoert op Windows 11/10 in S-modus, klikt u op Downloaden van Microsoft en volgt u de aanwijzingen om via de Microsoft Store te installeren.
  4. Zodra de download is voltooid, voert u het installatieprogramma via uw browser uit, drukt u de toetsen Ctrl + J in om het venster Downloads in uw browser te openen, en dubbelklikt u op het bestand dat u heeft gedownload.
  5. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.
            Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren op Mac

1. Ga naar my.Norton.com en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.
  2. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton. Klik vervolgens op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.
  3. Als u Norton-productversie 8.x of hoger wilt installeren, moet u Mac OS X 10.10.x of hoger hebben.
  4. Voordat u overgaat tot installatie, is het raadzaam op de Norton-licentieovereenkomst te klikken en de productlicentieovereenkomst te lezen.
  5. Raadpleeg voor gedetailleerde instructies Norton-apparaatbeveiliging installeren op Mac.

Norton Apparaatbeveiliging installeren op Android

1. Tik op het scherm van de Norton 360-app in de Google Play Store-app op Installeren.
  2. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en tik op Aanmelden.
    • Als u uw Norton 360-app-abonnement nog niet heeft geactiveerd, raadpleegt u Norton 360-app activeren op uw mobiele apparaat. De installatie van de Norton 360-app is nu voltooid.
    • Treden er problemen op wanneer u de Norton 360-app op uw mobiele apparaat installeert, controleer dan of de recentste versie van de Google Play Store-app op uw apparaat staat. Controleer ook of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Norton Apparaatbeveiliging installeren op iPhone of iPad

1. Tik onder Norton downloaden van de App Store op Downloaden van de App Store .

U wordt nu omgeleid naar de App Store.

Als u een iPad gebruikt, tikt u op Op iPad installeren en volgt u de instructies op het scherm.

2. Tik op Ophalen -> Installeren-> Gereed

3. Wanneer de download is voltooid, tikt u op Openen om de Norton 360-app te starten.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en tik dan op Aanmelden.