De realtime-status van uw computer controleren met Norton Utilities Premium

De Real-Time Boost-functie in Norton Utilities Premium zorgt voor een automatische realtime-afstemming van CPU, RAM en opslagschijven. De functie brengt de belasting in evenwicht, bespaart energie en verbetert het reactievermogen.

Norton Utilities Premium bevat de volgende tools om de realtime-status van uw computer te controleren:

• CPU Optimizer en Power Optimizer : optimaliseer uw processorinstellingen voor de betreffende taak

• RAM Releaser : geeft het vastgelegde geheugen vrij van apps die het niet meer nodig hebben

• Fast Write : versnelt de disk-I/O door gegevens in aaneengesloten batches naar de HDD te schrijven

Op het tabblad Configuration in Real-Time Status kunt u de functies in Real-Time Boost in- of uitschakelen. Het wordt aanbevolen om al deze tools ingeschakeld te houden voor maximale systeemsnelheid en prestaties.

De realtime-status controleren

1. Start Norton Utilities Premium.

2. Klik op Real-Time Boost in het linkerdeelvenster.

3. Voer in het venster Real-Time Status een van de volgende handelingen uit:

• Processor : optimaliseer uw processorinstellingen voor de betreffende taak met CPU Optimizer en Power Optimizer

• Geheugen : controleer het RAM-gebruik op uw computer

• Stations : controleer de stations en fragmenten die beschikbaar zijn op uw computer

4. Op het tabblad Configuratie kunt u elk van deze functies in- of uitschakelen:

• CPU Optimizer inschakelen

• RAM Releaser inschakelen

• Fast Write inschakelen

U kunt ook handmatig tussen de Power Optimizer-modi schakelen op basis van de taak waarvoor u wilt optimaliseren. Selecteer de modus die het beste past bij uw behoeften in het vervolgkeuzemenu dat beschikbaar is onder de optie Switch processor settings for peak performance.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127376978
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/06/2020