Secure VPN:n käyttöönotto Nortonin UWP-sovelluksella Windowsissa

Kun käytät suojaamatonta langatonta yhteyttä, internet-palveluntarjoajasi ja verkkosivustot voivat tulkita arkaluonteisia yksityiskohtia, kuten sijaintisi, verkkojuttelusi ja sähköpostiviestisi. Olet alttiina hakkereille, jotka yrittävät tarkkailla ja varastaa tietojasi. Norton luo virtuaalisen erillisverkon (VPN), joka salaa arkaluonteiset tietosi. Sen avulla voit käyttää langatonta verkkoa turvallisesti.

Secure VPN:n käyttöönotto

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Oma Norton -ikkunan Secure VPN -kohdan vierestä Ota käyttöön.

Jos yhteys on edelleen suojaamaton, valitse Avaa.

3. Siirrä VPN -kytkin KÄYTÖSSÄ -asentoon Secure VPN -ikkunassa.

4. Estä tai salli mainosseuranta Mainosseurannan esto -säätimestä.

Mainosseurannan esto estää kohdistetun mainonnan. Pieni määrä verkkosivustoja edellyttää kuitenkin mainosseurannan eston poistamista käytöstä, jotta ne toimisivat kunnolla. Jos luotat näihin verkkosivustoihin, voit poistaa mainosseurannan eston käytöstä.

Kun näet Norton-hälytyksen havaitusta väliintulohyökkäyksestä, valitse suositeltu toiminto hälytysikkunasta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128629171