Lisätietoja Verkonkäyttörajoituksen asetuksista

Verkonkäyttörajoitus -asetusikkunassa voit määrittää käytäntöjä, jotka rajoittavat Norton-tuotteen verkon käyttöä.

Voit valita internet-yhteyteesi sopivan tietoliikennekäytännön. Jos sinulla on rajoittamaton internet-yhteys, voit asettaa Ei rajoitettu -käytännön, jolloin Norton-tuotteesi on Norton-palvelimiin täyden suojauksen varmistamiseksi. Jos Norton-tuote kuitenkin kuormittaa internet-yhteyttäsi mielestäsi liikaa, voit rajoittaa Norton-tuotteen verkon käyttöä. Verkonkäyttörajoitus-toiminto auttaa hallitsemaan Norton-tuotteen verkkokäyttöä.

Norton-tuote käyttää verkkoyhteyden yhdyskäytävää, kun se muodostaa yhteyden internetiin. Yhteyden muodostava laite voi olla 3G-puhelin, internet-datakortti tai langaton verkkokortti. Verkonkäyttörajoitus-ominaisuuden avulla voit määrittää käytännön kullekin verkkoyhteydelle, jota Norton-tuote käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Verkonkäyttörajoitus -asetusikkunassa on luettelo kaikista verkkoyhteyksistä, joita Norton-tuote käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Verkonkäyttörajoitus -asetusten ikkunassa näkyvät seuraavat tiedot:

Verkkoyhteys

Näyttää kaikki käytettävissä olevat verkkoyhteydet.

Käytäntö

Näyttää kunkin verkkoyhteyden verkkokäytännön.

Voit asettaa eri verkkokäytännöt kullekin Verkonkäyttörajoitus -asetusten ikkunassa näkyvälle verkkoyhteydelle.

Käytössä

Näyttää verkkoyhteyden, jota Norton-tuotteesi tällä hetkellä käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Käytössä oleva verkkoyhteys on merkitty tarkistusmerkillä.

Voit määrittää yhden seuraavista käytännöistä kullekin verkkoyhteydelle, jota Norton-tuote käyttää internet-yhteyden muodostamiseen:

Automaattinen

Norton-tuotteesi vastaanottaa kaikki Windows-käyttöjärjestelmän käyttörajoituskäytäntöön perustuvat tuote- ja virusmäärityspäivitykset.

Ei rajaa

Norton-tuotteesi käyttää verkon kaistanleveyttä niin paljon, kuin täyden suojauksen varmistaminen vaatii. Jos käytössäsi on Windows 7 tai sitä vanhempi käyttöjärjestelmä, oletuskäytännöksi on määritetty Ei rajoitettu.

Taloudellinen

Norton-tuotteesi käyttää verkkoyhteyttä vain silloin, kun se hakee kriittiset tuotepäivitykset tai virusmääritykset.

Jos sinulla on käytössäsi rajallinen verkkoyhteys, voit valita Rajattu -vaihtoehdon, jolla varmistat suojan erilaisia tietoturvauhkia vastaan.

Ei liikennettä

Norton-tuotteesi ei yhdistä verkkoon. Jos valitset tämän käytännön, Norton-tuotteesi ei saa kriittisiä virusmäärityksiä eikä ohjelmistopäivityksiä ja saatat altistua mahdollisille uhille ja virushyökkäyksille.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476850