Verkkosivuston tietojen tarkastaminen tietokalastelusuojauksella

Suojaus tietojen kalastelulta antaa seuraavat tiedot niistä verkkosivustoista, joilla käyt:

• Onko sivustolla turvallista antaa luottamuksellisia tietoja

• Onko verkkosivusto vilpillinen

• Onko verkkosivusto epäilyttävä

• Tiedetäänkö, että sivusto antaa häiritseviä tuloksia

Saat Microsoft Edge-, Mozilla Firefox-, Google Chrome- tai Safari-selaimissa Norton Safe Web -ponnahdusikkunasta lisätietoja niiden verkkosivustojen tietoturvasta, joilla käyt.

Norton Safe Web -ponnahdusikkuna näyttää lisäksi tietoja myös Nortonin verkkosivuista. Kyberrikolliset jäljittelevät usein yritysten verkkosivustoja luodessaan huijaussivustoja. Suojaus tietojen kalastelulta tunnistaa huijaussivustot.

NortonLifeLock analysoi näiden sivustojen sivuja varmistaakseen, että ne kuuluvat sille yritykselle, jota ne näyttävät edustavan. Näin voit varmistua siitä, että antamasi tiedot päätyvät sille taholle, jonka kanssa halusitkin asioida.

Voit raportoida vilpilliseksi epäilemäsi verkkosivuston arvioinnin NortonLifeLockille jatkotoimenpiteitä varten. Lisätietoja verkkosivuston lähettämisestä arvioitavaksi on artikkelissa Submit a website to Norton Safe Web

Norton Safe Web -ponnahdusikkuna näyttää seuraavat viestit:

Kuvake

Viesti

TURVALLINEN

Näet hakutulosten vieressä vihreän OK-kuvakkeen

Norton Safe Web on analysoinut tämän sivun ja määrittänyt, että sivun käyttö on turvallista.

TESTAAMATON

Näet hakutulosten vieressä harmaan kysymysmerkkikuvakkeen.

Norton Safe Web ei ole analysoinut tätä sivustoa. Tästä sivustosta ei ole tarpeeksi tietoa. Tätä sivustoa ei ole suositeltavaa käyttää, koska NortonLifeLock ei ole testannut sitä.

VAARALLINEN

Näet hakutulosten vieressä punaisen rastikuvakkeen (x).

Norton Safe Web on analysoinut tämän sivuston ja määrittänyt, että sivuston käyttö ei ole turvallista. Tämä verkkosivusto saattaa yrittää asentaa haittaohjelmia tietokoneelle.

HUOMIO

Näet hakutulosten vieressä oranssin huutomerkkikuvakkeen.

Norton Safe Web on analysoinut tämän sivuston ja havainnut, että tässä sivustossa on ärsyttävyystekijöiksi luokiteltavia uhkia. Nämä kiusantekijät eivät ole vaarallisia, mutta ne voivat asentaa tietokoneelle sovelluksia ilman lupaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15610505