Käyttäjätilien luominen Windows-käyttöjärjestelmässä

Jos sinulla on yksi tietokone monen henkilön käytössä, suosittelemme yksilöllisten käyttäjätilien luomista. Käyttäjät voivat kirjautua Windowsiin omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan, ja heille kaikille voidaan määrittää omat asetukset.

Henkilökohtaisten käyttäjätilien avulla Norton Family voi soveltaa tarkasti lapsellesi määrittämiäsi sääntöjä. Se auttaa myös luomaan tarkkoja raportteja lapsesi toiminnasta verkossa.

Jos tietokoneella on vain yksi käyttäjätili, kyseessä on todennäköisesti järjestelmänvalvojan tili. Luo kullekin tietokonetta käyttävälle lapselle tavallinen käyttäjätili. Tavallisella käyttäjätilillä lapsesi ei voi suorittaa järjestelmänvalvojan tehtäviä, kuten luoda käyttäjätilejä tai poistaa sovelluksen asennusta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91580726
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/08/2021