Luo uusi Windowsin käyttäjätili lasta varten aloittaaksesi valvonnan Norton Familylla

Jos sinulla on yksi tietokone monen henkilön käytössä, suosittelemme yksilöllisten käyttäjätilien luomista. Käyttäjät voivat kirjautua Windowsiin omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan, ja heille kaikille voidaan määrittää omat asetukset.

Henkilökohtaisten käyttäjätilien avulla Norton Family voi soveltaa tarkasti lapsellesi määrittämiäsi sääntöjä. Se auttaa myös luomaan tarkkoja raportteja lapsesi toiminnasta verkossa.

Jos tietokoneella on vain yksi käyttäjätili, kyseessä on todennäköisesti järjestelmänvalvojan tili. Luo kullekin tietokonetta käyttävälle lapselle tavallinen käyttäjätili. Tavallisella käyttäjätilillä lapsesi ei voi suorittaa järjestelmänvalvojan tehtäviä, kuten luoda käyttäjätilejä tai poistaa sovelluksen asennusta.

Uuden paikallisen tilin luominen Windows 11 -käyttöjärjestelmässä

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Asetukset.

2. Valitse Tilit ja valitse sitten Perhe ja muut käyttäjät.

3. Valitse Lisää tili.

4. Anna lapsen sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.

5. Valitse Valmis.

Uuden paikallisen tilin luominen Windows 10 -käyttöjärjestelmässä

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Asetukset.

2. Valitse Tilit ja valitse sitten Perhe ja muut käyttäjät.

3. Napsauta Lisää perheenjäsen.

Kirjaudu sisään Microsoft-tunnistetiedoillasi.

4. Syötä lapsen Microsoft-tunnistetiedot kohdassa Lisää käyttäjä.

Jos lapsellasi ei ole Microssoft-tiliä, napsauta Luo lapselle tili ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Syötä uudet Microsoft-tunnistetiedot Käyttäjän lisäysikkunassa.

5. Valitse Seuraava.

6. Napsauta Jäsen ja sitten Kutsu.

7. Kirjaudu lapsen Microsoft-tilille hyväksyäksesi kutsun.

Uuden paikallisen tilin luominen Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä

1. Pyyhkäise näytön oikeasta reunasta, valitse Asetukset ja valitse Muuta tietokoneen asetuksia.

Jos käytät hiirtä, siirry aloitusnäytön oikeaan alakulmaan, siirrä hiiren osoitin ylös ja valitse sitten Asetukset ja sen jälkeen Muuta tietokoneen asetuksia.

2. Valitse Tilit ja napsauta sitten Muut tilit.

3. Valitse Lisää tili ja napsauta sitten Kirjaudu ilman Microsoft-tiliä (ei suositella).

4. Valitse Paikallinen tili.

5. Kirjoita uudelle tilille käyttäjänimi ja salasana.

6. Anna ja vahvista salasana, lisää salasanavihje ja valitse Seuraava.

7. Valitse Valmis.

Uuden paikallisen tilin luominen Windows 7 -käyttöjärjestelmässä

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli.

2. Valitse Windowsin Ohjauspaneelista Käyttäjätilit ja perhekäytön suojausasetukset ja Käyttäjätilit.

3. Valitse Hallitse toista tiliä. Anna järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistus, jos sitä pyydetään.

4. Valitse Luo uusi tili.

5. Valitse tilin tyyppi ja napsauta Luo tili.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91580726