Järjestelmänvalvojan tilin muuttaminen Norton Familyn perustiliksi Windows-käyttöjärjestelmässä

Jos lapsi luo itselleen uuden Windows-käyttäjätilin ja käyttää tätä tiliä kirjautuessaan tietokoneelle, Norton Family ei pysty valvomaan hänen toimiaan internetissä. Voit estää uusien Windows-tilien luonnin varmistamalla, että lapsen käyttäjätili on tyypiltään perustili.

Jos lapsen Windows-käyttäjätilillä on järjestelmänvalvojan oikeudet, muuta tili perustiliksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40467375
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/10/2021