Muut tuotteet

Laitteiden nimien muuttaminen Norton-tilissä

Voit muuttaa laitteidesi näyttönimeä Norton-tilissä milloin tahansa. Näyttönimen avulla voit helposti tunnistaa laitteet Norton-tilissä.

Laitteen nimeäminen uudelleen

  1. Kirjaudu tilillesi.

  2. Napsauta Laitesuojaus -sivulla Lisää vaihtoehtoja (…) -kuvaketta sen laitteen alapuolelta, jonka haluat nimetä uudelleen.

  3. Valitse avautuvasta valikosta Nimeä laite uudelleen.

  4. Kirjoita Nimeä laite uudelleen -valintaikkunaan laitteen uusi nimi.

    Nimen tulee olla yksilöllinen ja enintään 40 merkkiä pitkä.

  5. Valitse Nimeä uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua?

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v57166780
Käyttöjärjestelmä: mac_os_x,windows,android,ios
Muokattu viimeksi: 06/09/2023