Nortonin laitesuojauksen poistaminen Norton-tilistä

Voit poistaa suojauksen asennuksen laitteestasi kirjautumalla tilillesi. Jos käytössä on laitesuojauksen vanhempi versio, et voi poistaa palvelun asennusta tililtäsi etänä ennen kuin päivität palvelun uusimpaan versioon. Kun yrität poistaa suojauksen asennusta tililläsi, varmista, että laitteesi on yhteydessä internetiin.

Kun olet poistanut suojauksen asennuksen, voit asentaa sen toiselle laitteelle samalla tuotetunnuksella. Voit asentaa ja käyttää palvelua millä tahansa laitteella niin kauan kuin tilaus on voimassa. Esimerkki: tilausta on jäljellä 100 päivää ja poistat palvelun asennuksen. Tässä tapauksessa voit asentaa laitesuojauksen ja pitää uuden laitteen suojattuna 100 päivän ajan.

Suojauksen asennuksen poistaminen laitteelta

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirrä hiiren osoitin sivun oikeaan yläkulmaan tilin kuvakkeen tai kuvan päälle ja napsauta Omat tilaukset.

3. Valitse Oma tili -sivun Omat tilaukset -välilehdeltä tuote, jota haluat hallita.

4. Valitse tuotteen kohdalta Hallitse käyttöoikeuksia.

5. Valitse ponnahdusikkunasta laite, jota et enää käytä, ja napsauta Poista käyttöoikeus -kohdasta roskakorikuvaketta.

6. Vahvista valinta valitsemalla Poista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371128
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 16/02/2024