Sijainnin valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Sijainnin valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin, ja se on käytettävissä näillä alueilla.

Sijainnin valvonta antaa sinun seurata lapsesi sijaintia ja luo turvallisuudentunnetta, kun lapsella on laite mukanaan. Ominaisuus arvioi lapsen likimääräisen sijainnin käyttämällä maailmanlaajuista GPS-paikannusjärjestelmää, mobiiliverkkoa ja/tai internetiä. Voit seurata lapsen liikkeitä aina, kun hänellä on laite mukanaan ja sijainnin valvonta on käytössä.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125230052
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 30/07/2020