Norton-tilauksen aktivointi on käynnissä

Tuotteen aktivointi käynnistää tilauksesi. Se varmistaa, että tietokoneellasi on aito Norton-tuote ja että saat säännölliset tuotepäivitykset ja tukea. Tietokone on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen uusinta voidaan suorittaa loppuun.

Jos aktivointinäyttö jumiutuu pitkäksi aikaa kohtaan "Siirretään tietoja Norton-palvelimen kanssa", lue Aktivointinäyttö jumiutuu kohtaan "Siirretään tietoja Norton-palvelimen kanssa...".

Attention Xfinity customers : Your Norton subscription for Norton Security Online or Norton Security Suite that is provided through Comcast is canceled effective January 1, 2021. For more information, see Ilmoitus Comcastin tarjoaman Norton-tilauspalvelun päättymisestä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1027392