Nortonin UWP-suojauksen laajentaminen toiseen laitteeseen

Jos universaaliin Windows-ympäristöön (UWP) tarkoitettu Norton-tilauksesi oikeuttaa useisiin asennuksiin, voit laajentaa Norton-suojauksen muihin laitteisiin. Voit myös lähettää Norton-asentamiskutsuja ja suojata muita laitteita sen mukaan, kuinka monta asennusta sinulla on vielä käytettävissä.

Et voi laajentaa suojausta muihin laitteisiin, jos olet kokeiluversion käyttäjä tai jos olet asentanut Norton Security On-the-Go -sovelluksen1. Norton Security On-the-Go -tilaus on tarkoitettu yhdelle Windows-laitteelle.

1Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Voit lähettää latauslinkin sähköpostitse, tekstiviestinä tai kopioida latauslinkin jaettavaksi myöhemmin.

Lähetä sähköpostikutsu Norton Security Protectionin asentamista varten

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napsauta Oma Norton -ikkunassa kohtaa Suojaa toinen laite.

3. Kirjoita sellaisen sähköpostitilin osoite, jota voit käyttää lisälaitteeltasi.

Varmista, että annat voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

4. Valitse .

Norton lähettää latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Latauslinkki on voimassa vain 14 päivän ajan. Jos latauslinkki vanhenee, sinun on lähetettävä uusi linkki.

5. Avaa sähköpostiviesti muulla laitteellasi ja lataa ja asenna Norton-palvelu näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Lähetä tekstiviesti, jossa on latauslinkki

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napsauta Oma Norton -ikkunassa kohtaa Suojaa toinen laite.

3. Valitse Suojaa toinen laite -näytöstä Tekstiviesti.

Jos haluat jakaa latauslinkin muiden viestintävälineiden avulla, käytä Kopioi linkki -vaihtoehtoa kopioidaksesi linkin ja jakaaksesi sen myöhemmin.

4. Valitse maasi pudotusvalikosta.

5. Anna matkapuhelinnumero, johon haluat vastaanottaa tekstiviestin.

6. Valitse .

Norton lähettää antamaasi matkapuhelinnumeroon tekstiviestin, jossa on latauslinkki.

Joillakin alueilla et saa latauslinkkitekstiviestiä välittömästi. Tekstiviestin vastaanottamiseen sovelletaan maasi paikallisia televiestintäsäännöksiä. Jokaisella maalla on paikalliset määräyksensä tekstiviestien lähettämistä ja vastaanottamista varten. Tarkista maasi televiestinnän sääntelyelimen verkkosivut rajoituksista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132991104