Lisätietoja väliintulohyökkäyksistä

Väliintulohyökkäys on hyökkäys, jonka avulla hyökkääjä pystyy lukemaan ja muokkaamaan kahden käyttäjän tai järjestelmän välisiä viestejä tai tekemään niihin lisäyksiä. Hyökkääjän on kyettävä havaitsemaan ja vastaanottamaan uhrien välisiä viestejä. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Norton suojaa väliintulohyökkäyksiltä, kuten SSL strip -hyökkäyksiltä, sisällön peukalointi- tai manipulointihyökkäyksiltä ja DNS-väärennöshyökkäyksiltä. Kun näet Norton-hälytyksen havaitusta väliintulohyökkäyksestä, valitse suositeltu toiminto hälytysikkunasta.

Seuraavien suositusten avulla voit suojautua väliintulohyökkäyksiltä.

• Asenna Nortonin UWP-sovellus, kuten Norton Security Protection tai Norton Security On-the-Go1, joka suojaa väliintulohyökkäyksiltä.

• Varmista, että käyttämäsi verkkosivuston URL-osoitteen alussa on "https".

• Vältä suoran yhteyden muodostamista julkiseen Wi-Fi-reitittimeen. Kun käytät julkisia Wi-Fi-verkkoja, muista ottaa Secure VPN käyttöön Nortonin UWP-sovelluksessa. Näin yhteytesi salataan ja henkilökohtaiset tietosi, kuten salasanat ja luottokorttitiedot, pysyvät suojassa.

• Varo kyberrikollisten lähettämiä potentiaalisia tietojen kalasteluviestejä, joissa sinua pyydetään päivittämään salasanasi tai muita kirjautumistietojasi. Älä napsauta viestin sisältämää linkkiä, vaan kirjoita verkkosivuston osoite selaimeesi.

Norton ilmoittaa, kun se tunnistaa väliintulohyökkäystä muistuttavaa käyttäytymistä. Jos uskot, että Norton tunnistaa tunnetun luotettavan verkon väliintulohyökkäykseksi, voit lisätä verkon luotettaviin verkkoihin. Katso lisätietoja artikkelista Verkon luottamustason muuttaminen Nortonin UWP-sovelluksella.

1Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128637565