Norton Familyssa lapselle asetetun aikarajan laskeminen

Kun otat ajankäytön valvonnan käyttöön, Norton Family varoittaa automaattisesti tai estää lastasi käyttämästä laitettaan, kun sallittu aika on käytetty. Määrittämäsi aikarajoitus koskee jokaista lapsen käyttämää laitetta. Esimerkiksi jos lapsi käyttää kolmea laitetta, ja määrität päivittäiseksi sallituksi käyttöajaksi kaksi tuntia, lapsi voi käyttää kutakin laitetta kaksi tuntia päivässä. Lapsesi saa laitteen lukitusilmoituksen joka viides minuutti käyttöajan 15 viimeisen minuutin aikana. Seuraavien tietojen avulla voit selvittää, kuinka aikaraja lasketaan.

Aikarajoituksen laskeminen Android-laitteilla

Android-laitteilla käyttö lasketaan sen mukaan, kuinka kauan lapsi käyttää sovellusta etualalla. Jos lapsesi esimerkiksi käyttää viestisovellusta viiden minuutin ajan, siirtyy laitteen aloitusnäyttöön kahdeksi minuutiksi ja käyttää puhelinsovellusta kymmenen minuuttia, laitteen käytöksi lasketaan 15 minuuttia. Lapsesi Android-laitetta pidetään käyttämättömänä seuraavissa tapauksissa:

• Laite on aloitusnäytöllä, mutta etualalla ei ole sovelluksia.

• Laite on lukittu tai kytketty pois päältä.

• Laitteen näyttö on pois päältä.

• Laite on siirtynyt lepotilaan.

• Pikalukitus - tai aikalukitusnäyttö on etualalla.

• Laite siirtyy näytönsäästötilaan.

Aikarajoituksen laskeminen Windows-tietokoneella

Windows-käyttö lasketaan sen mukaan, kuinka kauan lapsen Windows-tietokone on aktiivisena. Lapsesi Windows-tietokonetta pidetään käyttämättömänä seuraavissa tapauksissa:

• Lapsi lukitsee tietokoneen poistuessaan koneelta.

• Tietokone siirtyy lepo- tai horrostilaan.

• Lapsi on kirjautunut ulos käyttäjän istunnosta.

Aikarajoituksen laskeminen iOS-laitteilla

Norton Family ei laske laitteen käyttöä lapsesi iOS-laitteella. Se kuitenkin estää lastasi käyttämästä laitetta asettamasi lapsilukkoajan aikana. Jos esimerkiksi asetat lapsilukkoajan ajalle 19 - 21, Norton Family lukitsee laitteen lapsilukkoajan alussa ja poistaa lukituksen automaattisesti sen lopussa.

Norton Family ei lukitse lapsen iOS-laitetta kokonaan. Se vain piilottaa asennetut sovellukset, kuten Norton Family -sovelluksen sekä oletussovellukset, esimerkiksi Safarin, iTunes Storen, App Storen ja kameran.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127151815