Norton Familyn kodin sääntöjen määrittäminen sijainnin valvontaan

Sijainnin valvonta on saatavilla Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin, ja se on käytettävissä näillä alueilla.

Sijainnin valvonta antaa sinun seurata lapsesi sijaintia ja luo turvallisuudentunnetta, kun lapsella on laite mukanaan. Ominaisuus arvioi lapsen kulloisenkin sijainnin likimääräisesti käyttämällä maailmanlaajuista GPS-paikannusjärjestelmää, mobiiliverkkoa ja/tai internetiä. Voit seurata lapsen liikkeitä aina, kun hänellä on laite mukanaan ja Sijainnin valvonta on päällä.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Valitse lapsi, jolle haluat määrittää sijainnin valvonnan.
  3. Valitse Sijainti-osiosta asetuskuvake .
  4. Ota sijainnin valvonta käyttöön tai poista se käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Käytössä- tai Ei käytössä -asentoon.
  5. Jos haluat seurata laitetta ja saada lapsen sijainnin tietoosi, siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin sen laitteen kohdalla, jolla haluat seurata lapsen sijaintia, asentoon Käytössä tai Ei käytössä.
  6. Valitse Tallenna.

Vanhemman Norton Family -sovellus Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.
  2. Siirry sen lapsen nimen kohdalle, jonka toimintaa haluat hallita, ja napauta Kodin säännöt.
  3. Napauta Kodin säännöt -luettelosta Sijainti.
  4. Laita Sijainnin valvonta päälle tai pois päältä napauttamalla Ei päällä- tai Päällä-painiketta.
  5. Jos haluat nähdä lapsen seuratut laitteet, napauta Lapsen laitteet. Napauta laitetta valitaksesi laitteen seurannan tai poistaaksesi sen valinnan.
    Jollet näe laitetta luettelossa, lisää laite Norton Family -sivustolla. Lue lisää artikkelista Laitteen lisääminen Norton Family -tiliin.

Jos kirjaudut Norton Familyyn Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125230052