Norton Secure VPN:n asetusten määrittäminen

Norton Secure VPN pitää verkkoidentiteettisi ja -toimintasi nimettömänä, missä sitten käytätkin verkkoa. Se on lokia pitämätön virtuaalinen erillisverkko (VPN), joka salaa tietosi eikä seuraa tai tallenna verkkotoimintojasi tai sijaintiasi. Voit määrittää eri Norton Secure VPN -asetuksia Norton-tuotteesta käsin.

Alueen muuttaminen Android- tai iOS-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus.

2. Napauta näytön alaosassa näkyvää sijaintikuvaketta.

3. Valitse Alueet -näytössä haluamasi maantieteellinen alue luettelosta.

Mainosseurannan estämisen löytäminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Oma Norton -ikkunan Secure VPN -kohdan vierestä Ota käyttöön.

Napsauta avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Mainosseuranta.

3. Siirrä Mainosseuranta -ikkunan liukusäädintä ottaaksesi Estä mainosseuranta -toiminto käyttöön.

Jos Norton Secure VPN ei ole käytössä, mainosseurannan estämistä ei voi ottaa käyttöön.

Video: Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122887
Käyttöjärjestelmä: windows,macos,android,ios