Verkkohakujen tekeminen Norton Family -lapsilukkosovelluksella

Norton Family -lapsilukon ansiosta lapsi voi selata verkkoa turvallisesti. Lapsi-tilassa Norton Family -lapsilukkosovellus toimii verkkoselaimena ja valvoo verkon käyttöä ja hakuja määrittämiesi kodin sääntöjen mukaisesti.

Jotta Norton Family -suojaus toimii parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on määritettävä rajoituksia lapsen Android-laitteella. Nämä rajoitukset estävät lapsia asentamasta laitteelle tiettyjä sovelluksia tai ominaisuuksia.

Norton Family -lapsilukkoselaimeen liittyviä vihjeitä

• Verkkohakujen tekeminen

Kirjoita hakusanat osoiteriville tai hakuruutuun. Näet kirjoittaessasi hakuehtoihin tai URL-osoitteisiin perustuvia ehdotuksia, joista voi olla sinulle hyötyä.

• Uuden välilehden avaaminen

Napsauta osoiterivin oikealla puolella olevaa välilehtipainiketta ja napauta sitten + -kuvaketta.

• Sivun päivittäminen

Napauta kolmella pisteellä merkittyä valikkokuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten päivityskuvaketta.

• Kirjanmerkin lisääminen

Napauta kolmella pisteellä merkittyä valikkokuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten kirjanmerkkikohtaa.

• Kirjanmerkin muokkaaminen tai poistaminen

Napauta kolmella pisteellä merkittyä valikkokuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa, valitse Kirjanmerkit ja napauta sitten muokattavaa tai poistettavaa kirjanmerkkiä. Valitse ponnahdusikkunasta haluamasi vaihtoehto.

• Muiden selainasetusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Napauta kolmella pisteellä merkittyä valikkokuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asetukset. Evästeet ja muut selainasetukset voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä liukusäätimellä.

• Selainhistorian tyhjentäminen

Napauta kolmella pisteellä merkittyä valikkokuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa, valitse Asetukset ja valitse sitten Tyhjennä historia.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v120392105