Viesti "Tietokone on vaarassa"

Ilmoitus ei välttämättä liity mihinkään uhkaan. Nortonin laitesuojaustuotteen voi näyttää tämän viestin seuraavissa tilanteissa:

• Pilvitallennustilaa ei ole riittävästi.

• Yksi tai useampi tietoturvaominaisuus, kuten Auto-Protect, palomuuri tai SONAR, on poistettu käytöstä.

• Määritykset eivät ole ajan tasalla tai rutiinitarkastusta ei ole suoritettu loppuun.

Jos näet tuotteessa tämän hälytyksen, valitse Korjaa nyt.

Jos Norton-tuotteesi ei voi ratkaista ominaisuuden ongelmaa tai suorittaa LiveUpdatea tai tarkistusta, Korjaa nyt -ikkunaan voi tulla näkyviin eri virhe. Valitse yksi seuraavista:

Minulla on ongelmia suojatun pilvitallennustilan kanssa.

Norton-tuotteen tilaukseen kuuluu osana tietty määrä suojattua pilvitallennustilaa. Kun Norton-tuote suorittaa pilvivarmuuskopioinnin, se laskee varmuuskopion vaatiman tilan määrän.

Jos pilvitallennustila ei riitä varmuuskopiointiin, Norton-tuote ilmoittaa siitä. Voit joko ostaa lisää tilaa tai vapauttaa sitä poistamalla aiemmin varmuuskopioituja tiedostoja. Jos haluat ostaa lisää tallennustilaa, katso artikkeli Lisäpilvitallennustilan ostaminen.

Norton 360 -tilauksiin ei voi ostaa lisää pilvitallennustilaa. Norton 360 -tilaus on päivitettävä seuraavaksi laajempaan tilaukseen. Lisätietoja saat asiakas- ja tukipalvelusta.

Minulla on ongelmia Norton Secure VPN:n kanssa

Norton Secure VPN on kohdannut yhteysvirheenNorton Secure VPN näyttää viestin: "Yhteysvirhe: Secure VPN on kohdannut odottamattoman yhteysvirheen. Yritä myöhemmin uudelleen." Lisätietoja saa lukemalla artikkelin Viesti: "Yhteysvirhe: Secure VPN on kohdannut odottamattoman yhteysvirheen. Yritä myöhemmin uudelleen."
Norton Secure VPN jumittuu Yhdistetään-näyttöönNorton Secure VPN ei pysty muodostamaan yhteyttä VPN-palvelimeen ja jää Yhdistetään-näyttöön. Lisätietoja saa lukemalla artikkelin Korjaus ongelmaan, että Norton Secure VPN jumittuu Yhdistetään-näyttöön.
Norton Secure VPN:n määrittäminenNorton Secure VPN salaa internet-yhteytesi julkisia yhteyspisteitä käytettäessä ja suojaa salasanojen tapaisia yksityisiä tietoja PC:llä, Macilla tai mobiililaitteella. Lisätietoja saa lukemalla artikkelin Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen.

Norton Secure VPN on kohdannut yhteysvirheen

Norton Secure VPN näyttää viestin: "Yhteysvirhe: Secure VPN on kohdannut odottamattoman yhteysvirheen. Yritä myöhemmin uudelleen." Lisätietoja saa lukemalla artikkelin Viesti: "Yhteysvirhe: Secure VPN on kohdannut odottamattoman yhteysvirheen. Yritä myöhemmin uudelleen."

Norton Secure VPN jumittuu Yhdistetään-näyttöön

Norton Secure VPN ei pysty muodostamaan yhteyttä VPN-palvelimeen ja jää Yhdistetään-näyttöön. Lisätietoja saa lukemalla artikkelin Korjaus ongelmaan, että Norton Secure VPN jumittuu Yhdistetään-näyttöön.

Norton Secure VPN:n määrittäminen

Norton Secure VPN salaa internet-yhteytesi julkisia yhteyspisteitä käytettäessä ja suojaa salasanojen tapaisia yksityisiä tietoja PC:llä, Macilla tai mobiililaitteella. Lisätietoja saa lukemalla artikkelin Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen.

Minulla on muita riskialtis-ongelmia

Auto-Protect on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaaNortonin laitesuojaustuotteen Auto-Protect-ominaisuus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa. Saat lisätietoja artikkelista Auto-Protect on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa.

Auto-Protect on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa

Nortonin laitesuojaustuotteen Auto-Protect-ominaisuus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa. Saat lisätietoja artikkelista Auto-Protect on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa.

SONAR-suojaus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa

Nortonin laitesuojaustuotteen SONAR-suojaus-ominaisuus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa. Lisätietoja saat artikkelista SONAR-suojaus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa.

Norton-tuote näyttää, että "selaaminen on riskialtista"

Nortonin laitesuojaustuote näyttää Selaaminen riskialtista -virheen, koska oletusselaimeen ei ole asennettu Norton Safe Web -laajennusta tai laajennus on poistettu käytöstä. Lisätietoja saat artikkelista Viesti: Selaaminen riskialtista.

Virus- ja vakoiluohjelmamääritykset eivät ole ajan tasalla

Nortonin laitesuojaustuote näyttää viestin "Laite riskialttiina: Virus- ja vakoiluohjelmamääritykset eivät ole ajan tasalla. Tietokone saattaa olla altis tartunnalle". Lisätietoja saat artikkelista Viesti: "Laite riskialttiina: Virus- ja vakoiluohjelmamääritykset eivät ole ajan tasalla. PC-tietokone saattaa olla alttiina tartunnalle".

Tietokone on tarkistettava virusten ja vakoiluohjelmien varalta

Nortonin laitesuojaustuote näyttää viestin "Tietokone on vaarassa. Tietokone on tarkistettava virusten ja vakoiluohjelmien varalta." Lisätietoja saat artikkelista Viesti: "Tietokone on vaarassa. Tietokone on tarkistettava virusten ja vakoiluohjelmien varalta".

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119294825
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/11/2021