Norton-tilisi hyödyt

Norton mahdollistaa kaikkien Norton-palveluiden ja -tuotetunnuksien hallinnoinnin yhdestä paikasta. Kun teet ostoksen Norton-verkkokaupasta tai kun aktivoit tilauksesi, Norton pyytää sinua luomaan itsellesi Norton-tilin. Sinun täytyy vain antaa sähköpostiosoitteesi ja asettaa salasana.

Kun Norton-tilisi on aktivoitu, sen avulla voit:

• Asentaa ja aktivoida eri tuotteita ja ominaisuuksia, joihin sinulla on oikeus.

• Asentaa Norton-tietoturvatuotteet laitteillesi.

• Määrittää ja hallinnoida pilvivarmuuskopioita, Password Manageria ja lapsilukkoa.

• Määrittää ja hallinnoida LifeLock-ominaisuuksia.

• uusia Norton-tilauksen

• Poistaa Automaattinen uusiminen -toiminnon käytöstä tai ottaa sen käyttöön.

• siirtää käyttöoikeuden toiselle laitteelle

• Tarkastella laitteelle asennettuja Norton-palveluita.

• tarkastella laitteen suojaustilaa

• poistaa laitteen Norton-tilistä

• poistaa Norton-palvelun asennuksen laitteelta

• ostaa uuden tuotetunnuksen

• aktivoida palvelun toisella tuotetunnuksella

• päivittää Norton-tuotteet uusimpiin versioihin

• päivittää laskutustietoja

• hallita tilin tietoja

• määrittää sähköposti-ilmoituksia.

Luettelossa mainitut toiminnot vaihtelevat laitteen ja Norton-palvelun mukaan. LifeLock-ominaisuuksien saatavuus riippuu tilauksestasi, jonka olet ostanut.

Jos Mac-tietokoneeseen on asennettu Norton Internet Security 5.x tai Norton AntiVirus 12.x, laitteeseen on päivitettävä Norton Security for Mac.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370664
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 29/05/2019