Tilføjelse af trafikregler og programregler

De fleste af de firewallregler, der er brug for, oprettes automatisk vha. Programkontrol. Hvis det er nødvendigt, kan du også tilføje brugerdefinerede regler.

Det er kun erfarne brugere, der bør oprette egne firewallregler.

Du kan tilføje følgende typer firewallregler:

• Trafikregler

• Programregler

Tilføje en trafikregel

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

3. Klik på Tilføj under fanen Trafikregler.

4. Følg anvisningerne i guiden Tilføj regel.

5. I vinduet Trafikregler skal du klikke på OK.

Sådan tilføjes en programregel

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

3. Under fanen Programkontrol skal du i kolonnen Program vælge det program, som du vil tilføje en regel for.

4. Klik på Rediger.

Du kan også bruge rullelisten Adgang ved siden af programmet til at ændre adgangsniveauet for programmet. Den dynamiske firewall ændrer den relevante regel for programmet eller opretter en ny.

5. Klik på Tilføj i vinduet Regler.

6. Følg anvisningerne i guiden Tilføj regel.

7. Klik på OK i vinduet Regler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1028140