Sådan aktiveres eller deaktiveres Norton Firewall

Den dynamiske firewall overvåger kommunikationen mellem din computer og andre computere på internettet. Firewallen beskytter også computeren mod almindelige sikkerhedsproblemer. Når den dynamiske firewall er deaktiveret, er computeren ikke beskyttet mod internettrusler og sikkerhedsrisici.

Hvis det er nødvendigt at deaktivere den dynamiske firewall, bør du kun deaktivere den i et bestemt tidsrum, hvorefter den automatisk aktiveres igen.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Norton Firewall

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Gå til fanen Generelle indstillinger og rækken Dynamisk firewall, og flyt knappen Til/Fra til positionen Fra eller Til.

5. Klik på Anvend.

6. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før firewallfunktionen skal deaktiveres, og klikke på OK.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Norton Firewall fra meddelelsesområdet i Windows

1. Højreklik på ikonet for Norton-programmet i meddelelsesområdet på proceslinjen, og klik derefter på Deaktiver dynamisk firewall eller Aktivér Dynamisk firewall.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før firewallfunktionen skal deaktiveres, og klikke på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64908971