Funktioner of Norton Password Manager

Norton Password Manager hjælper dig med at få adgang til, administrere og beskytte dine adgangskoder og personlige oplysninger - alt det, du bruger til dine vigtige onlineaktiviteter. Du glemmer aldrig et brugernavn eller en adgangskode mere - Norton Password Manager synkroniserer dine adgangskoder på tværs af forskellige browsere og mobilenheder.

Norton Password Manager har også følgende funktioner, som du måske kan bruge:

• Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed i stedet for manuelt at indtaste adgangskoden til boksen.

• Funktionen Sikkerhedskontrolpanel i Norton Password Manager viser, hvor effektive de logins og adgangskoder, der opbevares i cloudboksen, er.

• Du kan hurtigt generere stærke adgangskoder med forskellige muligheder (længde, brug af bogstaver/tal/symboler) via vores funktion adgangskodegenerator

• Importer adgangskoder fra understøttede kilder, herunder din browser (Chrome eller 32-bit Firefox) eller alternative produkter til administration af adgangskoder (Dashlane, LastPass og 1Password)

Hvor sikker er Norton Password Manager, og hvor sikre er mine data?

Norton Password Manager anvender sikre forbindelser der er industristandarder til browseren for at beskytte dine boksdata. Adgangskoden til din boks er den eneste nøgle, der kan låse op for dine data i boksen, og adgangskoden til boksen bliver aldrig sendt eller gemt nogen steder.

Norton Password Manager bruger adgangskoden til boksen til at kryptere alle de oplysninger, der bliver gemt i din boks.

NortonLifeLock kan ikke se dine adgangskoder eller de følsomme data, som du gemmer ved hjælp af Norton Password Manager. Den boksadgangskode, du angiver, konverteres omgående til en særlig numerisk nøgleværdi, der bruges til at kryptere dine data i boksen.

Dataene krypteres og dekrypteres ved hjælpe af krypteringsteknologien, der er en kendt industristandard. Den adgangskode, du angiver, bliver aldrig gemt nogen steder eller sendt til andre, der kan bruge den - den bruges kun af Norton Password Manager på din enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5203190
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/07/2020