Sikkerhedskontrolpanel

Sikkerhedskontrolpanelet i Norton Password Manager viser, hvor effektive de logins og adgangskoder, der opbevares i cloudboksen, er. Det giver dig mulighed for at øge adgangskodernes styrke, så du kan hjælpe med at forbedre sikkerhedsklassificeringen og øge onlinesikkerheden.

Sådan starter du sikkerhedskontrolpanelet

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager -udvidelsen øverst til højre i webbrowseren.

2. Klik på Min boks i den menu, der vises.

3. Find sundhedsalarmen i sikkerhedskontrolpanelet, og klik på Vis eller Løs nu.

Sundhedsalarmen i sikkerhedskontrolpanelet er grøn, orange eller rød, afhængigt af sikkerhedskontrolpanelets klassificering.

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rettigheder forbeholdes. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logoet, Checkmark-logoet, Norton, LifeLock og Lockman-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende NortonLifeLock Inc. eller dets associerede selskaber i USA og andre lande. Google Chrome er varemærker tilhørende Google, LLC. Andre navne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127392028
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/07/2020